Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Experiment

În pădurile Siberiei

ISBN: 978-606-8560-14-4
Număr pagini: 248
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2014
Autor: Sylvain Tesson
Colecţia: Experiment

Descriere

Am înţeles la un moment dat că, de unul singur, nu voi putea schimba lumea. Aşa că nu mi-a rămas decât să mă duc undeva departe de lume, să trăiesc singur, într-o cabană. În pădurile Siberiei. Am cumpărat o izbă de lemn, pe tărâmurile nimănui, la marginea lacului Baikal. Acolo, la cinci zile de mers pe jos de prima aşezare umană, înconjurat de natura sălbatică, am încercat timp de şase luni să descopăr fericirea.
Şi cred că am reuşit. Doi câini, o vatră, nişte vreascuri de foc şi o fereastră de la care puteam privi lacul – nici n-aveam nevoie de mai mult în viaţă.

Nu cumva libertatea înseamnă, în primul rând, să fii stăpân pe timpul tău? Nu cumva fericirea înseamnă, la urma urmei, să ai parte din plin de singurătate, spaţiu şi linişte – lucruri care le lipsesc oamenilor din marile oraşe?

Atât timp cât există cabane pierdute în locuri neştiute de nimeni, nu e totul pierdut.

Despre autor

Jurnalist și scriitor, Sylvain Tesson este un călător înnăscut. A străbătut zeci de kilometri la picior, peste cele mai îndepărtate întinderi, rezultatul purtând nume precum: La Marche dans le ciel: 5 000 km à pied à travers l’Himalaya (1988), La Chevauchée des steppes (2001) sau L’Axe du loup: de la Sibérie à L’Inde, sur les pas des évadés du Goulag (2004). Anul 2011 constituie un important salt în cariera sa de scriitor, În pădurile Siberiei fiind recompensată cu Premiul Medicis și intrând astfel în topul celor mai bine vândute cărți din acel an. Șase luni petrecute în Siberia, izolat de lume și de civilizație, fac din Sylvain Tesson un veritabil filosof și fin analist al poziției individului alienat în societățile superpopulate. Un regal al miracolelor naturii și o provocare în vederea recuperării relației omului cu lumea înconjurătoare.

Cuprins

Cuprins

Titluri similare:

Peninsula interzisă -Alain Durel Agrafa roșie -Kyle MacDonald Pachet Experimentează și tu -
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.