Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Sănătatea

Postul negru

ISBN: 978-606-8560-25-0
Număr pagini: 288
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2014
Autor: Thierry de Lestrade
Colecţia: Sănătatea

Descriere

• Este oare postul periculos?
• Ce mecanisme implică la nivel celular?
• Îi putem măsura efectele?
• Cum acţionează el asupra celulelor canceroase?

Şi dacă postul negru ar fi o metodă simplă şi eficientă pentru tratarea multor boli? Ideea este cu adevărat provocatoare, ba chiar scandaloasă pentru unii susţinători ai dogmei medicale. Şi totuşi, studiile ştiinţifice despre post nu lipsesc: începând cu doctorul Henry Tanner, care a postit timp de patruzeci de zile în 1880, la New York – supravegheat de confraţii săi – până la biologul american Valter Longo care, în prezent, supune postului şoareci suferinzi de cancer şi obţine rezultate uimitoare. De exemplu, câtă lume ştie că cercetătorii şi medicii ruşi au salvat mii de pacienţi, începând cu anii 1950, cu ajutorul postului negru?

Iată povestea pe care Thierry de Lestrade o redă în această carte remarcabil documentată, rezultat al unei investigații îndelungate ce a dat mai întâi naştere unui documentar difuzat pe canalul de televiziune ARTE. Într-o societate în care logica orientată spre consumerism este împinsă la absurd, postul negru ridică o întrebare paradoxală: „Mai puţin poate însemna mai mult?“

Despre autor

Thierry de Lestrade este un realizator de documentare francez, autor a douăzeci de filme. Lestrade a obținut mai multe premii de-a lungul carierei sale, printre care premiul Albert Londres pentru "La justice des hommes" (2008) și premiul Europa pentru "Males en peril" (2008). "Postul negru, o nouă terapie" a fost realizat în 2012 și are la bază cartea cu același nume, publicată și de Editura Philobia.

Cuprins

Titluri similare:

Zahărul, mai periculos decât cocaina -Danièle Gerkens Mă vindec: ghid în ajutorul bolnavilor de cancer -Anne Ancelin Schützenberger De ce mi-e foame -Dr. Marie Thirion
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.