Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Portrete

Despre copilărie, cu Françoise Dolto

ISBN: 978-606-8560-54-0
Număr pagini: 120
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2016
Autor: Françoise Dolto
Colecţia: Portrete

Descriere

La rugămintea fiicei ei, care voia „să păstreze câteva amintiri de la mama ei cam ciudată“, Françoise Dolto, renumita specialistă în psihanaliza copilului, trece în revistă propria copilărie şi tinereţe. Îşi reaminteşte nu numai perioada de început a vieţii, petrecută într-o familie cât se poate de normală, ci ne dezvăluie şi o mulţime de anecdote savuroase, vesele sau triste, ce pot la fel de bine să formeze sau să distrugă un copil. De unde şi vocaţia sa precoce, căci încă din adolescenţă spunea că vrea să fie „un medic care să rezolve problemele copiilor – probleme ce nu pot fi considerate boli adevărate, fiind mai degrabă legate de neînţelegerile din familiile în care viaţa celor mici este complicată, în condiţiile în care ar putea fi atât de simplă“. Departe de a fi un text ştiinţific, pur teoretic, cartea este o mărturie autobiografică, din care răzbate libertatea şi pasiunea.

Despre autor

Medic psihanalist (1908-1988), Françoise Dolto este una dintre figurile marcante ale mişcării psihanalitice din Franţa. Teoriile şi lucrările sale au schimbat din temelii perspectivele din care adulţii îi privesc pe copii.

Cuprins

Titluri similare:

M-am născut într-o zi albastră. În mintea extraordinară a unui geniu autist -Daniel Tammet Dialoguri cu Paulo Coelho  -Juan Arias Am ucis-o pe Șeherezada -Joumana Haddad
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.