Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Romane

Metamorfoză la marginea cerului

ISBN: 978-606-8560-24-3
Număr pagini: 144
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2015
Autor: Mathias Malzieu
Colecţia: Romane

Descriere

Fără îndoială, Tom Cloudman este cel mai ageamiu cascador din lume. Vajnic acrobat, bufon fără de voie, el ajunge pe culmile gloriei. Până într-o zi, când o doctoriță, tratându-i a nu știu câta fractură, îi descoperă o boală incurabilă. De acum începe pentru Tom o lungă ședere în spital, în încercarea de a găsi leacul împotriva „Sfeclei“ – cum o numește el. Într-una dintre rătăcirile lui nocturne pe culoare, omul care a visat mereu să zboare întâlnește o făptură ciudată, jumătate femeie, jumătate pasăre, care-i propune un pact: „Pot să te transform în pasăre, cu trup și suflet. Te lepezi de viața omenească și îți deschizi aripile, la propriu, spre o nouă aventură. Nu fără urmări, de bună seamă... Dar asta te-ar salva. Pentru ca metamorfoza să înceapă, trebuie să faci dragoste cu mine. Din unirea noastră se va zămisli, poate, un copil. Îți asumi riscul?“

Mathias Malzieu ne spune o poveste pentru copii mari, minunata poveste a unui om care vrea să ucidă moartea luându-se la braţ cu cerul. O meditație rară asupra puterii vieții și a iubirii.

Cântăreţ de muzică rock, Mathias Malzieu este cunoscut mai ales ca scriitor, fiind autorul bestsellerului Mecanica inimii.

Despre autor

Mathias Malzieu este „...un fel de Micul Prinţ în hanorac. Mathias Malzieu este un om cu gust (îi plac filmele de Tim Burton, cărţile de Richard Brautigan şi muzica lui Johnny Cash). Mathias Malzieu este un poet. A scris Mecanica inimii. Mathias Malzieu este cântăreţul de la Dyonisos, un grup de rock ce sare în sus pentru a fi cu capul în stele. Mathias Malzieu este un copil de la care adulţii au multe de învăţat.“
(Stephane Deschamps, Les Inrockuptibles)

Cuprins

Titluri similare:

Cronici din San Francisco -Armistead Maupin Buddha, Casanova şi cu mine -David Safier Nagasaki -Éric Faye
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.