Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Familia

Secretul cuplurilor fericite

ISBN: 978-606-8560-48-9
Număr pagini: 320
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2016
Autor: Yvon Dallaire
Colecţia: Familia

Descriere

Vrei să ai dreptate sau să fii fericit?

Unele cupluri sunt fericite doar la începutul relației, în timp ce altele reuşesc să-şi păstreze fericirea pe termen lung. Partenerii cuplurilor fericite trec prin aceleaşi momente dificile şi au aceleaşi surse generatoare de conflict ca şi perechile nefericite. Se confruntă cu neînţelegeri în privinţa problemelor fundamentale, dar se ceartă şi când vine vorba de cine ţine telecomanda, de felul în care îşi petrec weekendul…

De ce unii reușesc acolo unde majoritatea eșuează? Psihologii au descoperit că perechile fericite au anumite comportamente, strategii, atitudini și credințe care le lipsesc celoralți și care le ajută să depășească momentele de criză și conflictele inevitabile vieții în doi.

Această carte prezintă în detaliu observațiile psihologilor și ne învață cum să evităm capcana rutinei în cuplu și cum să ne transformăm relația într-un spațiu de împlinire personală, conjugală și familială. Fericirea se învață și se construiește, reprezentând o alegere de viață.


Despre autor

Yvon Dallaire este un renumit psiholog și sexolog, autor și conferențiar. Practică terapia de cuplu de peste 25 de ani. Colaboratoarea sa pentru această carte, Catherine Solano, este medic sexolog și autoarea mai multor lucrări destinate marelui public.

Cuprins

Titluri similare:

Mă mai iubești -Christophe Fauré Somnul copilului (STOC EPUIZAT) -Brigitte Langevin Ghidul proaspătului tătic -Pierre Antilogus şi Jean-Louis Festjens
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.