Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Familia

Secretul femeilor fericite

ISBN: 978-606-8560-56-4
Număr pagini: 208
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2017
Autor: Yvon Dallaire
Colecţia: Familia

Descriere

Vrei să afli cum reuşesc unele femei să fie fericite în cuplu?

„La Roma, te porți ca romanii“, ne învaţă un vechi proverb. Aşadar, dacă vreți să fiţi fericită în cuplu, nu trebuie să acționați ca un bărbat, ci să învățați cum să-i vorbiți pe limba lui. Bărbatul nu privește viața și, prin urmare, nici cuplul la fel ca femeia. Nu încercaţi să vă modelaţi partenerul după bunul plac: ideal este să-l înţelegeţi, să aflaţi care este modul lui de a funcționa și felul în care vă completează prin faptul că gândește diferit. Învățați să‑l iubiți așa cum este el și așa cum îl veţi descoperi în cartea de față, nu așa cum vi l‑ați imaginat în adolescență sau la începuturile relației. Iar viaţa vi se va schimba, fiindcă veţi învăţa cum să fiţi irezistibilă şi de neînlocuit în ochii lui.

Lectura acestei cărți vă va ajuta să găsiţi intimitatea, armonia, angajamentul și iubirea durabilă în cuplu, înles­nind astfel realizarea proiectelor în doi.

Despre autor

Yvon Dallaire este un reputat psiholog, formator şi conferenţiar canadian, cu supraspecializare în sexologie şi cu o experienţă de peste treizeci de ani în terapie şi consiliere conjugală. Volumul de faţă face parte dintr-o trilogie dedicată fericirii în cuplu, alături de Secretul cuplurilor fericite şi Secretele bărbaţilor fericiţi.

Cuprins

• Ce trebuie să facă şi, mai ales, să nu facă o femeie dacă îşi doreşte o viaţă de cuplu armonioasă

• Care sunt aşteptările, dar şi nevoile conjugale fundamentale ale unui bărbat, de care femeia trebuie să ţină în permanenţă cont

• Ce concesii trebuie să facă o femeie dacă vrea ca partenerul ei să se implice cât mai mult în viaţa de cuplu

• Ce înseamnă un bărbat sănătos şi cum „funcţionează“ el în mod normal

• Armele prin care o femeie poate deveni irezistibilă în ochii partenerului

Titluri similare:

Cartea de căpătâi a soțului ideal -Pierre Antilogus și Jean-Louis Festjens Mă mai iubești -Christophe Fauré Fraţi şi surori sau iubire şi rivalitate -Marcel Rufo, Christine Schilte
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.