Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Familia

Banii în cuplu și în familie

ISBN: 978-606-8560-61-8
Număr pagini: 160
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2017
Autor: Marie-Claude François-Laugier
Colecţia: Familia

Descriere

Cărui fapt se datorează raporturile noastre atât de complicate cu banii? Cum ne otrăvesc banii viața de zi cu zi? Și care sunt mijloacele prin care putem să ne detașăm de ei?

Vă propunem să vă aplecați asupra felului în care percepeți banii la nivel intim şi asupra istoriei personale cu banii. Ne vom întoarce în timp până la primii ani ai copilăriei și vom vedea, de exemplu, în ce fel modelele parentale ne pot marca pe viață. Vom aborda subiecte precum dorința de putere, frica de bani, dorința de afirmare personală și dependența de bani. Vom vedea, apoi, cum apar problemele la vârsta adultă și ce se întâmplă atunci când, într-un cuplu, un partener vrea să l facă pe celălalt să „plătească“, sau când unul câștigă mai mult, ori când cuplul se destramă. Vom vorbi despre problemele legate de moșteniri, dar și despre rolul pe care îl joacă banii în relațiile dintre părinți și copii. Vom discuta despre cumpărătorii compulsivi şi împătimiții jocurilor de noroc și vom reflecta asupra impulsurilor ce stau la baza anorexiei financiare sau a spiralei cumpărăturilor și datoriilor.

Nu există reţeta ideală de gestionare a banilor în cuplu şi în familie, dar există – prezentate în cartea de faţă – metode cu ajutorul cărora sunt şanse mai mari să nu apară conflicte financiare.Despre autor

Marie-Claude François-Laugier este psiholog, psihanalist şi consultant financiar. După absolvirea studiilor juridice şi de economie, a început să lucreze în sfera finanţelor internaţionale, specializându-se în investiţii. Pasionată de psihologie, este autoarea mai multor cărţi dedicate relaţiei pe care o avem cu banii.

Cuprins


Titluri similare:

Secretul femeilor fericite -Yvon Dallaire Somnul copilului (STOC EPUIZAT) -Brigitte Langevin Pachet Educația părinților deschiși -
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.