Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Familia

Spune-mi de ce

ISBN: 978-606-8560-68-7
Număr pagini: 128
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2018
Autor: Claude Halmos
Colecţia: Familia

Descriere

• Ce înseamnă să stăm de vorbă cu un copil?
• Cum să îl ascultăm înainte de a-i răspunde?
• Despre ce trebuie să-i vorbim şi despre ce nu?
• Cum îi putem explica interdicţiile sau limitele?
• Cum să îl lămurim care este locul și rolul său în familie și în societate?


Întrebările celor mici sunt, într-un fel, aceleași de când lumea: despre moarte, despre libertate, despre datoria de a fi ascultător, de a merge la şcoală… Pe de altă parte, fiindcă percep, la rândul lor, mizeria societăţii și violenţa ei, întrebările pe care le pun sunt, totodată, actuale: de ce unii oameni dorm pe stradă?

Copiii ne asaltează cu întrebările… şi toate cer un răspuns. Nu este nevoie de vorbe meşteșugite ca să le răspundem, ci de a-i face pe cei mici să simtă că sunt nişte interlocutori demni de luat în seamă, ceea ce constituie pentru ei un dar neprețuit. De felul în care le vorbim și le explicăm diverse probleme depinde transformarea lor în niște adulți sănătoși.

Cartea de față este un instrument valoros pentru părinții care își doresc să afle cum să se raporteze la propriii copii și cum să interacționeze cu ei la nivel de discuții şi explicații.Despre autor

Formată la școala lui Jacques Lacan și a lui Françoise Dolto, Claude Halmos este unul dintre cei mai reunumiți psihanaliști specializați în abandon și maltratare infantilă. A lucrat mai mulți ani în domeniul pedopsihiatriei și este autoarea lucrării „Etapele construcției copilului și rolul părinților“ (Philobia, 2016). Din 1998 colaborează cu revista Psychologies, unde, printre altele, răspunde la întrebările trimise la redacţie de copii și adolescenți.

Cuprins

Titluri similare:

A fi mamă, misiune imposibilă -Maryse Vaillant Secretul bărbaților fericiți -Yvon Dallaire Copiii şi desenele lor -Brigitte Langevin
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.