Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Portrete

Dialoguri cu Paulo Coelho

ISBN: 978-606-92914-1-2
Număr pagini: 216
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2011
Autor: Juan Arias
Colecţia: Portrete

Descriere

Traducere din limba spaniolă de Mihaela Săcuiu.

Dialoguri cu Paulo Coelho este singura carte în care celebrul autor brazilian se destăinuie în mod direct.
El însuşi declara: „ În aceaste discuţii voi spune totul despre mine, adevărul gol-goluţ, astfel încat, timp de douzeci de ani, nimeni să nu mă mai întrebe ceva”.
În aceste interviuri realizate de jurnalistul Juan Arias, Coelho relatează evenimente pe care marele public le află pentru prima oară: faptul că părinţii l-au trimis la ospiciu în trei rânduri, de unde a evadat de fiecare dată; că a fost închis şi torturat de junta militară din Brazilia; că a fost dependent de droguri; anii în care a practicat magia neagră, până în momentul unei experienţe trans-senzoriale despre care el crede că a fost o adevărată revelaţie a existenţei şi eficacităţii Diavolului.
La capătul unui lung drum, Coelho a ajuns să-l redescopere pe Dumnezeu în urma unor întâmplări incredibile – precum aceea care l-a făcut membrul ordinului religios creştin RAM, care numără doar patru membri, vechi de mai multe secole. Autenticitatea felului de a fi al lui Paulo Coelho răzbate înainte de toate din credinţa lui în Dumnezeu dar şi din împăcarea cu sine şi cu ceilalţi, din toleranţa şi încrederea sa în oameni.

Pentru a răsfoi cartea, click pe copertă:

Despre autor

Juan Arias, ziarist, filolog, scriitor și fost preot spaniol a primit Crucea Oficială a Ordinului de Merit Civil pentru opera sa ca scriitor și jurnalist.
În munca sa de filolog a descoperit în Biblioteca de la Vatican unicul Codice scris în arameană, pe care se presupune ca o vorbea Iisus din Nazaret, codice care era căutat de mai multe secole.

Cuprins

Conversaţiile din Copacabana
Cine este Paulo Coelho?
I. Semnele
II. Ospiciul, închisoarea şi tortura
III. Viaţa privată
IV. Politica şi etica
V. Partea feminină
VI. Magia
VII. Drogurile
VIII. Transformarea
IX. Scriitorul
X. Cititorii
XI. Paula, Ana şi Maria

Titluri similare:

Am ucis-o pe Șeherezada -Joumana Haddad Efectul Facebook -David Kirkpatrick Părintele Amorth. Mărturiile unui exorcist  -Marco Tosatti și Gabrielle Amorth
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.