Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Ecologia interioară

Omul care voia să fie fericit

ISBN: 978-606-93275-7-9
Număr pagini: 160
Formatul cărţii:
An apariţie: 2012
Autor: Laurent Gounelle
Colecţia: Ecologia interioară

Descriere

Închipuie-ţi că te afli în vacanţă în Bali şi, chiar înainte de întoarcerea acasă, consulţi un bătrân vindecător. Fără niciun motiv, ci doar aşa, fiindcă reputaţia lui te atrage… Diagnosticul lui oficial: eşti perfect sănătos, dar nu eşti… fericit. Deţinătorul unei infinite înţelepciuni, bătrânul pare să te cunoască mai bine decât te cunoşti tu însuţi, astfel că te va antrena în cea mai captivantă aventură: cea a descoperirii de sine. Experienţele prin care treci îţi vor schimba viaţa, oferindu-ţi cheia unei existenţe aşa cum o visaseși. Bestseller, tradus în numeroase ţări. Laurent Gounelle, specialist în dezvoltare personală, cutreieră de 40 de ani lumea în căutarea practicienilor excepţionali, fie ei experţi americani în neuroştiinţe, şamani peruvieni sau înţelepţi din Bali.

Click aici pentru a răsfoi cartea:

Despre autor

Autor de romane iniţiatice cu tentă de filosofie, psihologie şi dezvoltare personală inspirate de principiile programării neurolingvistice, Laurent Gounelle este autorul bestsellerului "Omul care voia să fie fericit", tradus în opt limbi.

Specialist în științe umaniste, format în universități din Franța și Statele Unite, este în prezent conferențiar la Universitatea Cermont Ferrand și consultant în relații umane.

Cuprins

Titluri similare:

Dumnezeu călătoreşte întotdeauna incognito  -Laurent Gounelle Învață să te bucuri -Frédéric Lenoir Pachet Orice drum începe cu primul pas -
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.