Un cod valid de reducere va va aduce un pret cu 10% mai mic pentru cartile comandate care beneficiaza de reducere pe baza codului.
Daca detineti un cod de reducere, completati-l si apasati pe butonul 'Inregistreaza'.
Daca nu, apasati pe butonul ' Nu detin'.

Cod de reducere*

Psihogenealogia

Cuplul în psihogenealogie

ISBN: 978-606-93275-6-2
Număr pagini: 174
Formatul cărţii: 13 x 20 cm
An apariţie: 2012
Autor: Mireille şi Hervé Scala
Colecţia: Psihogenealogia

Descriere

Cât de întâmplătoare este întâlnirea dintre un anumit bărbat și o anumită femeie? Suntem adesea tentați să punem această întâlnire pe seama unei coincidențe mai mult sau mai puțin fericite. Psihanaliza clasică ne învață că, în spatele alegerii noastre, se ascund rațiuni inconștiente. Desigur. Însă afectele subconșiente nu sunt suficiente pentru a explica atracția și rezistența în timp a unui cuplu. Mai e nevoie de încă ceva.
Cartea de față ne dezvăluie amploarea acestui mecanism, traversând nu doar o minte și un suflet, ci generații de-a rândul care – în urma noastră – ne condiționează alegerile prezente. Prin exemple și povești reale, autorii ne fac cunoscută posibilitatea cuplului nu doar ca reunire a două identități, ci ca potențial și totodată condiție a desăvârșirii personale.

Click aici pentru a răsfoi cartea:

Despre autor

Herve Scala este kinetoterapeut format în medicina chineză și terapeut - formator în bio-psihogenealogie. Mireille Scala este practician NLP și terapeut. Cei doi țin frecvent seminarii și conferințe.

Cuprins

Titluri similare:

Psihogenealogia și rănile din familie -Anne Ancelin Schützenberger  Copilul și arborele genealogic -Elisabeth Horowitz Psihogenealogia pentru toţi -Isabelle de Roux
cele mai vandute titluri:

În pădurile Siberiei -Sylvain Tesson Postul negru -Thierry de Lestrade Cel mai sănătos om din lume -A.J. Jacobs
cos Cosul meu:
0 carti

Completaţi mai jos datele dvs:

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc ultimele noutăţi.